Väderfunderingar

Än så finns det 2 veckors tid att njuta av semestern innan vardagen börjar löpa på. Jag har saknat värmen, men idag så kom den. Solen lyser och äntligen är det lite varmare. Det har varit en otrolig kylig sommar, vädret har varit dåligt och jag har inte tagit ett enda dopp i vattnet än. Kanske hinner jag ännu de här sista veckorna. 

Det är onsdag idag mitt i en vecka och funderingar på sommaren som gått yrar i mitt huvud. Vad har de här 2 veckorna som är kvar att erbjuda? 

Jag kräver inte mycket men önskan att vädret skulle hålla i sig så här är en önskan iallafall. Och att få ta det där ena doppet iallafall. 

Tyvärr har de lovat regn till veckoslutet, hoppas att det skulle ändras då jag har planerat att njuta av mitt veckoslut. Men jag får se hur det blir. Bara värmen håller i det är ju bättre iallafall än kylan. 

26.07.2017 kl. 18:55

Tid och prioriteringar

Jag tror att många människor undrar över det som jag funderade över idag, tiden. Vi ska ha tid för allt varje dag, vi ska gå till jobbet, vara hemma, sköta sysslor, sova, vila, äta m.m. Allt detta inom ett dygn om du inte klarar av det är du en dålig människa typ iallafall känns det som så. 

Idag har det just varit en sån dag då man har känt av en brist på tid. Många funderingar som vart har den här månaden gått, den här dagen gått, vart har den där sommaren gått. 

Framförallt hur jag ska hinna med allt. Snart börjar den vanliga vardagen igen, sommaren känns alltid före den har kommit som något avslappnande och tid att få vila. Men sen när sommaren kommer går den så snabbt att du inte hinner tänka. Och det där med att vila får du bara glömma. En massa sysslor går före. Och mitt i allt det hela är det snart höst igen, mörkret kommer och kylan. 

Jag försöker iallafall ta var på tiden så bäst det går. Men så igen flög den här dagen iväg. Önskar jag bara hade lite tid kvar för idag. Tid och prioriteringar helt enkelt. 

25.07.2017 kl. 22:24

 

En blogg om mina vardagstankar

epost: vardagstankarblogg@gmail.com

Kategorier

Senaste kommentarer